Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, cea mai importantă bancă din România după valoarea activelor, a anunţat că va opri în noaptea de vineri spre sâmbâtă, între orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestionează serviciile de Internet şi Mobile Banking, pentru a pregăti implementarea noii platforme digitale a băncii, George.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Banca Comercială Română (BCR) opreşte în noaptea de vineri spre sâmbâtă, între orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestionează serviciile de Internet şi Mobile Banking – Click 24 Banking, respectiv Touch 24 Banking. Vor fi afectate, de asemenea, şi aparatele multifuncţionale şi ghişeele automate prezente în reţeaua teritorială a BCR, dar ATM-urile, POS-urile şi cardurile vor funcţiona normal”, a anunţat BCR.

Totodată, sâmbâtă, 24 martie 2018, în intervalul orar 05:00 – 23:59, mai pot apărea întreruperi în funcţionarea serviciilor menţionate. Întreruperea este necesară pentru pregătirea implementării noii platforme digitale a BCR, George, care va fi lansată în curând şi care a fost dezvoltată de hub-ul Erste Group, potrivit băncii.

”Platforma este aliniată la noile reglementări PSD2 şi va aduce în România o modalitate complet diferită de a face banking. George va oferi un grad excepţional de personalizare, intuitivitate, precum şi interacţiune de tip Social Media”, se arată în comunicat.

BCR a recomandat clienţilor să-şi programeze din timp toate operaţiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioadă.

BCR a înregistrat anul trecut un profit net de 668,1 milioane lei (146,2 milioane euro), în scădere cu aproape 36%, de la 1,041 miliarde lei în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.