Ponderea surselor regenerabile de energie, inclusiv a resurselor hidroenergetice, în volumul total al consumului de energie primară în Azerbaidjan a ajuns la 18%, a declarat ministrul pentru Ecologie şi Resurse naturale din Azerbaidjan, Mukhtar Babayev, într-o conferinţă internaţională despre rolul Acordul de la Paris privind schimbările climatice şi de mediu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Babayev a spus că această cifră va ajunge la 30% până în 2030, scrie publicaţia News.az.

”În următorii ani, se vor face paşi importanţi pentru dezvoltarea energiei regenerabile şi alternative, iar o serie de proiecte vor fi implementate în această direcţie”, a adăugat ministrul.

Oficialul azer a precizat totodată că ”dezvoltarea acestei zone va contribui, de asemenea, la reducerea impactului asupra mediului”.

Ponderea surselor regenerabile de energie, inclusiv a resurselor hidroenergetice, în volumul total al consumului de energie primară în Azerbaidjan a ajuns la 18%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.