Distribuitorul de telefoane mobile şi accesorii Avenir Telecom a anunţat joi că a lansat 8 noi telefoane Energizer pe piaţa din România. Odată cu introducerea acestor modele în portofoliu, Avenir Telecom ajunge la un număr de 18 telefoane Energizer, disponibile pe piaţa din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modelele nou introduse sunt scoase la vânzare cu accesorii de protecţie şi întregesc gamele Energizer Power Max, Hardcase şi Energy, lansate în luna februarie în România. 

Gama Energizer Power Max primeşte modelele Power Max P490S, Power Max P490 şi Power Max P20. Dintre acestea, cel mai important este modelul Power Max P490S, un smartphone 4G cu ecran de 4,95 inci şi un raport de aspect de 18:9.

Telefonul are o baterie de 4.000 mAh, 4 camere foto (două ventrale şi două dorsale) şi dispune de funcţia de deblocare prin amprentă. Baterie poate să dureze până la 16 zile în modul stand-by sau până la 10 ore de utilizare continuă, potrivit companiei.

Telefonul este dual SIM şi dispune de un slot dedicat pentru carduri SD de până la 32 GB. Telefonul este dotat şi cu un senzor de proximitate care detectează schimbarea distanţei dintre telefon şi alte obiecte şi cu un accelerometru (senzor de orientare) care detectează felul în care este ţinut telefonul, poziţia şi viteza acestuia, potrivit companiei.

Telefoane mobile Energizer® sunt disponibile, în prezent, la retailerii Flanco, eMAG, Altex, Media Galaxy, EuroGSM, evoMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan şi Bayern Mobile Solution.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.