Distribuitorul de telefoane mobile şi accesorii Avenir Telecom a anunţat miercuri deschiderea de magazine Energizer, tip insulă, în mai multe centre comerciale din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a venit ca urmare a creşterii vânzărilor de telefoane mobile şi de accesorii, a explicat directorul general al Avenir Telecom, Costin Soare.

„Decizia a venit ca urmare a creşterii vânzărilor de telefoane mobile şi de accesorii la nivelul întregii pieţe, susţinută de comportamentul de consum al cumpărătorilor români, care îşi doresc produse de calitate, certificate şi cu garanţie crescută, la preţuri accesibile. În acest context, considerăm o oportunitate deschiderea de magazine proprii, tip insulă, în care să vindem doar produse Energizer”, a spus Costin Soare, director general Avenir Telecom.

În februarie, România a fost prima ţară din Europa unde compania a lansat noile telefoane Energizer, înainte de a fi prezentate la Mobile World Congress.

Primul magazin Energizer a fost deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City, aripa Feeria şi pune la vânzare peste 100 de produse.

Pe lângă inaugurarea de magazine proprii Energizer, noua linie de business presupune şi distribuţia şi exportul de telefoane mobile şi accesorii Energizer în afara ţării, Avenir Telecom, subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA, devenind astfel hub regional de distribuţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.