Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) taie 15 posturi contractuale vacante, potrivit unui proiect de Hotărâre publicat în dezbatere pe site-ul Ministerului Economiei, în subordinea căruia se află autoritatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere faptul că, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, din numărul total de posturi de 940 exclusiv demnitarii, un număr de 397 sunt la nivel central iar un număr de 543 sunt la nivel teritorial, este necesar ca, Hotărârea de Guvern nr. 700/2012 să se modifice în acest sens”, arată documentul.

Cele 15 posturi sunt vacante, nebugetate şi au statut de posturi contractuale, acestea fiind din cadrul Direcţiei de Insolvenţă a Persoanelor Fizice.

”Faţă de cele precizate, se impune diminuarea numărul total de posturi al Autorităţii cu 15, astfel numărul total este de 925, exclusiv demnitarii, din care pentru aparatul central 382, iar pentru comisariatele regionale pentru protecţia consumatorilor 543”, se mai precizează în proiectul de act normativ.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.