Conducerea Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a luat decizia suspendării tuturor activităţilor care implică relaţia cu publicul, inclusiv audienţe, întâlniri de lucru cu operatorii economici, şedinţe şi/sau dezbateri publice, până la data de 31 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere măsurile luate de Comitetul Naţional pentru Situatii Speciale de Urgenţă raportate la evoluţia răspândirii infecţiilor cu COVID -19 pe teritorul României, începând cu data de 12 martie 2020, conducerea ANRE a luat decizia suspendării tuturor activităţilor care implică relaţia cu publicul, inclusiv audienţe, întâlniri de lucru cu operatorii economici, şedinţe şi/sau dezbateri publice, până la data de 31 martie”, anunţă ANRE.

Reprezentanţii autorităţii spun că, pentru situaţiile în care este strict necesară consultarea participanţilor la piaţă, aceasta se va efectua prin intermediul poştei electronice sau teleconferinţelor/videoconferinţelor, după caz.   

Totodată, autoritatea pune la dispoziţie adresele de e-mail care pot fi utilizate de operatori economici şi institutii/autoritati publice, doar pentru transmiterea de documente scanate, ca fişier ataşat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.