Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a autorizat-o, în cadrul şedinţei de miercuri, pe Oana Mădălina Dumitraşcu ca administrator al Depozitarului Central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat măsuri privind funcţionarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, după cum urmează: autorizarea doamnei Dumitraşcu Oana Mădălina în calitate de administrator al societăţii Depozitarul Central SA; Retragerea de la tranzacţionare a acţiunilor emise de societatea MAT SA Craiova şi radierea din evidenţele ASF, având în vedere finalizarea procedurii de retragere a acţionarilor în conformitate cu art. 42 din Legea nr. 24/2017; Avizarea modificării Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al NN Pensii Societate de Administrare a Unui Fond de Pensii Administrat Privat SA”, a informat ASF.

A fost totodată avizată modificarea prospectului schemei de pensii private pentru Fondul de Pensii Administrat Privat Vital, administrat de Aegon Pensii - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

De asemenea, a fost autorizată modificarea Declaraţiei privind politica de investiţii a Fondului de Pensii Administrat Privat Vital, administrat de Aegon Pensii - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

Consiliul ASF a adoptat avizarea prealabilă a modificării Prospectului schemei de pensii facultative pentru Fondul de Pensii Facultative Aegon Esenţial, administrat de Aegon Pensii - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private, precum şi autorizarea modificării Declaraţiei privind politica de investiţii a Fondului de Pensii Facultative Aegon Esenţial, administrat de Aegon Pensii - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.