Autoritatea Aeronautică Civilă estimează pentru acest an venituri totale de 58,8 milioane lei şi cheltuieli de 57,3 milioane lei, în condiţiile în care numai cheltuielile cu personalul ajung la 41,7 milioane lei, un salariat câştigând lunar circa 2.500 de euro, în medie, reiese din bugetul de veniuri şi cheltuieli publicat în dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cheltuielile cu personalul sunt bugetate la 41,7 milioane lei, din care cheltuielile de natură salarială sunt în sumă de 32 milioane lei.

Instituţia are circa 230 de salariaţi. Câştigul mediu lunar pe salariat, determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială, este de 11.423 lei (circa 2.540 euro), iar cel stabilit pe baza cheltuielilor cu salariile este de 10.190 lei.

Instituţia preconizează un profit net de 1,08 milioane lei pentru acest an.

Autoritatea Aeronautică Civilă şi-a planificat totodată cheltuieli pentru investiţii de 7,6 milioane lei.

Regia Autonomă Autoritatea Aeronautică Civilă Română este autoritatea naţională de supervizare a siguranţei zborului în aviaţia civilă.

Instituţia are ca obiect de activitate asigurarea aplicării reglementărilor aeronautice naţionale şi supravegherea respectării lor de către persoanele care desfăşoară activităţi aeronautice civile ori proiectează sau execută produse şi servicii pentru aviaţia civilă pe teritoriul României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.