Aurachain, compania care deţine platforma de AI low-code pentru digitalizarea proceselor de business, l-a numit pe Septimiu Postelnicu în funcţia de Deputy CEO, începând cu 1 februarie 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această numire vine să întărească parcursul strategic al companiei, marcat de expansiune şi angajament continuu faţă de excelenţa operaţională.

”Într-un business cu creştere exponenţială de la an la an, corelat cu iniţiativele ambiţioase planificate pe următorii 3 ani, este nevoie de completarea strategică a echipei de leadership”, a declarat Adela Wiener, Fondator şi CEO Aurachain.

Septimiu Postelnicu are 25 de ani de experienţă internaţională în servicii financiare şi sustenabilitate, ocupând poziţii executive şi non-executive de supraveghere în domeniul bancar, leasing, consumer finance şi consultanţă de management. Astfel, noul Deputy CEO aduce o expertiză valoroasă pentru Aurachain, contribuind strategic la planurile de întărire şi expansiune a succeselor companiei în spaţiul financiar-bancar atât pe piaţa din România, dar şi în regiunea EMEA, cu focus în regiunile CEE şi DACH.

În plus, va avea un rol important în managementul operaţional şi al planurilor de scalare internaţională.

Extinderea structurii de leadership Aurachain permite fondatorului şi CEO-ului - Adela Wiener - să se concentreze pe creşterea în regiunile America de Nord şi Asia Pacific, pe relaţiile cu investitorii, consolidarea alianţelor strategice globale şi inovaţia la nivel de produs.

”Venirea lui Septimiu este parte a angajamentului nostru continuu faţă de creştere şi excelenţă. Ne propunem să menţinem Aurachain în fruntea inovaţiei în spaţiul platformelor AI low-code, şi sunt convinsă că Septimiu va contribui în mod semnificativ la această misiune”, a adaugat Adela Wiener, fondator şi CEO Aurachain.

“Mă alătur cu entuziasm unei echipe puternice şi unui produs solid, recunoscute deja local şi internaţional, cu dorinţa si experienţa necesare scalării Aurachain la nivelul următor, în journey- ul strategic de a deveni o platformă globală de top“, declară Septimiu Postelnicu.

Cunoscut pentru leadership si abilităţi strategice, Septimiu Postelnicu va contribui la consolidarea poziţiei Aurachain ca lider în spaţiul platformelor low-code pentru optimizarea proceselor de business, cu augmentare AI. Ne aşteptăm la o colaborare fructuoasă şi la realizări remarcabile în această etapă importantă a dezvoltării noastre.

Aurachain este o platformă low-code ce permite dezvoltarea rapidă a soluţiilor digitale pentru automatizarea proceselor de business, cu augmentare AI. Misiunea Aurachain este de a transforma mediul enterprise printr-un model de business inovator, ce conectează procesele operaţionale din prezent la viitorul digital. Platforma Aurachain este deţinută de către Aurachain AG, o companie elveţiană cu birouri locale în Europa (Elveţia, UK, România), Orientul Mijlociu (Dubai) şi America de Nord (California).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.