Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că au fost depuse patru oferte pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate şi de fezabilitate destinate Variantei Ocolitoare Iaşi Est.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Până la termenul limită de deschidere, astăzi, 22.11.2021, au depus oferte, pentru contractul destinat elaborării studiului de prefezabilitate şi studiului de fezabilitate pentru Varianta Ocolitoare Iaşi Est: SC Consitrans SRL, Inpro Muhendislik Musavirlik Anonim Sirketi, SC Proiect Construct Regiunea Transilvania SRL, asocierea SC SPC Elite Consulting SRL (lider de asociere) - Specialist Smart Group SRL (asociat)", a anunţat CNAIR.

Valoarea estimată a contractului este de 4.146.843,27 lei fără TVA, iar durata este de 18 luni de la data de începere a contractului. Din această perioadă, două luni sunt alocate studiului de prefezabilitate, 4 luni sunt alocate pentru elaborarea documentaţiei necesare licitării ulterioare a contractului de execuţie a lucrărilor şi pentru depunerea aplicaţiei necesare finanţării din fonduri europene nerambursabile şi 12 luni sunt alocate studiului de fezabilitate.

În perioada următoare, Comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.