Athenee Palace Hilton îşi suspendă activitatea începând din 23 martie, pe toată perioada stării de urgenţă, fiind pentru prima dată când este luată o astfel de măsură în cei 106 ani de la inaugurare, anunţă Grupul Ana Hotels, deţinut de omul de afaceri George Copos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Athenee Palace Hilton, clădire istorică şi unul dintre cele mai imprtante obiective turistice ale Bucureştilor, îşi suspendă activitatea după 106 ani de la deschidere. Măsura se ia pe perioada stării de urgenţă, începând cu data de 23 martie. Este o decizie pe care o luăm cu inima strânsă, insă ne confruntăm cu o situaţie fără precedent pentru noi”, precizează Grupul Ana Hotels.

În 1914, Athenee Palace a găzduit primii oaspeţi.

”De atunci, 2 războaie mondiale, 39 de ani de comunism, o revoluţie a oamenilor liberi şi multe alte timpuri de cumpănă, tulburi, aspre sau pline de speranţă, ne-au scris istoria. De mai bine de un secol, uşile noastre nu s-au închis niciodată. Am supravietuit — prin restaurare, reconstrucţie, prin oamenii care au suflat viaţă între peretii acestei clădiri. Pe oameni trebuie să îi protejam. Suntem responsabili, împreună", transmite compania.

Conform Profit.ro, Grupul Ana Hotels a anunţat deja suspendarea activităţii hotelurilor Sport, Ana şi Bradul din Poiana Braşov, iar deschiderea Hotelului Europa şi Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord a fost amânată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.