Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, marţi, că Asocieri de constructori din România, Spania, Bulgaria şi Ucraina au depus oferte pentru reluarea lucrărilor la Pasajul Cernica şi lărgirea la patru benzi a unui sector din Centura Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Pistol anunţă, marţi, într-o postare pe Facebook, că  asocieri de constructori din România, Spania, Bulgaria şi Ucraina au depus oferte pentru reluarea lucrărilor la PasajulCernica şi lărgirea la patrubenzi a sectorului din Centură Bucureşti (DNCB) DN2 – A2

Cele cinci asocieri sunt:

- Asocierea MARISTAR COM SRL (lider) – HYDROSTROY AD – PATSTROY VDH EAD (România – Bulgaria)

- Asocierea CONI SRL (lider) – GOTT STASSE SEL – PERFECT CONSULT EUROPE SRL – INFRA EXPERT AD (România – Bulgaria)

- Asocierea PRECON TRANSILVANIA SRL (lider) – SELINA SRL – IBB-HIB ROMANIA SRL (România)

- Asocierea ROMAIR CONSULTING SRL (lider) –  OYL COMPANY HOLDING AG SRL – OPR ASFALT SRL – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS SA (România - Spania)

- Asocierea CONCELEX SRL (lider) –  X-WAY INFRASTRUCTURE SRL – BOG’ART SRL – AUTOMAGISTRAL PIVDEN SRL (România - Ucraina)

Pistol precizează că valoarea estimată a contractului este de peste 458 milioane lei (fără TVA), iar sursa de finanţare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare şi 18 luni durata de execuţie a lucrărilor.

Între altele, contractul are ca obiectiv lărgirea la 4 benzi a Centurii Bucureşti pe o lungime de aproximativ 11 km, realizarea unui pasaj de 400 de metri peste DJ301 la Cernica, construirea unui pasaj rutier peste calea ferată Bucureşti - Constanţa, în lungime de aproximativ 124 metri, dar şi realizarea unuin pasaj rutier peste calea ferată Bucureşti - Olteniţa, în lungime de aproximativ 105 metri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.