Asociaţia Pro Infrastructură a realizat o filmare pe şantierul pasajului rutier Mogooaia şi susţine că ritmul lucrărilor este mediocru. Reprezentanţii asociaţiei consideră că este necesară o urgentare a etapelor, altfel nu se va rezolva problema traficului infernal nici în 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La pasajul rutier Mogoşoaia, de la intersecţia DNCB cu DN1A Bucureşti-Mogoşoaia, Asociaţia Pro Infrastructură susţine că ”ritmul lucrărilor este unul mediocru”.

”Faţă de vizita noastră de la începutul lunii iulie constructorul Strabag nu a reuşit să finalizeze bretelele de la nivelul solului prin care va fi deviat traficul de pe centura Bucureşti, astfel încât să poată fi continuate lucrările la pila şi culeea dinspre Otopeni. Este necesară o urgentare a acestor etape, inclusiv relocarea utilităţilor. În caz contrar, nu vom reuşi să scăpăm de traficul infernal pe care îl putem observa în imagini nici în 2021”, a transmis organizaţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.