Asociaţia Pro Infrastructură a transmis, luni, că Autostrada Transilvania între Suplacu de Barcău şi Nuşfalău este în grafic, iar felul în care arată şantierul după sezonul rece dă speranţe că proiectul va fi gata la termen, respectiv primăvara 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autostrada Transilvania între Suplacu de Barcău şi Nuşfalău este în grafic. Turcii de la Nurol au ieşit excelent din iarnă, reuşind să scape de noroaie şi să avanseze bine atât la terasamente cât şi la structuri”, a transmis, luni, Asociaţia Pro Infrastrcutură.  

Contractul pentru cei 13,55 km a fost semnat în 30.09.2020.  

”Lotul este banal, fără structuri impresionante, relief perfect plat. Constructorul are doar câteva pasaje şi poduri de făcut, un nod rutier şi un spaţiu de servicii. Felul în care arată şantierul după sezonul rece ne dă speranţe că antreprenorul, aflat la primul proiect în România, va păstra ritmul bun şi îşi va respecta termenul contractual de finalizare: primăvara anului 2023”, a mai tansmis organizaţia.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.