Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI - Association of Real Estate Investors) a anunţat luni că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranţă în conformitate cu deciziile autorităţilor şi dă asigurări că mall-urile operate de membrii AREI sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada de Black Friday şi a sărbătorilor de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI - Association of Real Estate Investors) întăreşte şi sprijină ideea de a considera centrele comerciale un spaţiu controlat şi sigur din punctul de vedere al limitării şi reducerii riscului de transmitere a COVID-19. AREI subliniază faptul că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranţă în conformitate cu deciziile autorităţilor, iar investiţiile continue în implementarea şi îmbunătăţirea distanţării şi protejării sănătăţii demonstrează existenţa unui grad ridicat de conformare la cerinţele de distanţare şi dezinfectare", precizează asociaţia.

Centrele comerciale au instalat soluţii de protecţie şi dezinfectare a zonelor predispuse atingerii şi traficului, dispensere cu dezinfectant şi benzi autocolante nanosept pe suprafeţele frecvent atinse, cât şi echipamente de protecţie şi sisteme de monitorizare a temperaturii.

"Totodată, asigurăm publicul şi autorităţile că centrele comerciale şi mall-urile operate de membrii AREI sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada de Black Friday şi a sărbătorilor de iarnă. În mod concret, acestea sunt pregătite să controleze şi să reducă, dacă se va impune, aglomeraţia în zonele în care numărul de vizitatori depăşeşte limita de siguranţă, prin restricţionarea temporară a accesului în mall. În acelaşi timp, anul acesta centrele comerciale împreună cu comercianţii au dat startul promoţiilor şi campaniilor sezonului de cumpărături de iarnă, în mod anticipat, tocmai pentru a evita perioadele aglomerate şi cumpărăturile de ultim moment, aşa cum eram obişnuiţi până anul trecut. Cumpărăturile realizate din timp le vor permite clienţilor să se simtă mult mai în siguranţă, respectarea distanţei sociale fiind un factor extrem de important", mai arată asociaţia.

AREI susţine faptul că centrele comerciale membre ale asociaţiei au implementat măsuri extinse de sănătate şi de siguranţă pentru a asigura securitatea sanitară a clienţilor şi personalului.

Asociaţia Investitorilor în Real Estate (AREI - Association of Real Estate Investors) este cea mai importantă organizaţie de acest fel din domeniul imobiliar din România, care aduce laolaltă cei mai semnificativi investitori, activi atât pe segmentul de birouri, cât şi pe cele de clădiri rezidenţiale, spaţii comerciale şi logistice.

AREI reuneşte 23 de companii, între care AFI Europe România, Argo Capital Property, Bluehouse Capital, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus România, Cordia România, CTP Invest, Estoria City, Forte Partners, Globalworth, GranVia România, Hercesa Imobiliara, Immofinanz România, Lion’s Head Investments, NEPI Rockcastle, Portico Investments România, Portland Trust, Professional Immo Partners, P3 Logistic Parks, Sonae Sierra România.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.