Combinatul ArcelorMittal din Galaţi a anunţat joi oprirea temporară a producţiei pentru lucrări planificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oprirea va dura aproximativ patru săptămâni, dar nu va afecta clienţii şi nici activitatea laminoarelor, datorită pregătirilor prealabile, potrivit companiei.

”ArcelorMittal Galaţi anunţă oprirea temporară a fluxului cald pentru lucrări planificate şi extinse de investiţii şi mentenanţă”, se arată în comunicat.

Scopul acestor lucrări este de a îmbunătăţi calitatea produselor şi serviciilor, dar şi de a întări măsurile de securitate şi sănătate, potrivit companiei.

”Lucrările, în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro, se concentrează mai ales asupra Oţelăriei şi vor include un nou convertizor, un nou cap de turnare la Maşina de Turnare Continuă nr. 4, un pod rulant de mare capacitate şi altele”, se arată în comunicat.

ArcelorMittal Galaţi (fostul Sidex Galaţi) este cel mai mare combinat siderurgic din România, construit în anii 1960 la iniţiativa fostului lider comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej. ArcelorMittal a investit 400 de milioane de euro, din 2009, de când a preluat combinatul, şi până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.