Jocurile de noroc online şi lumea afacerilor sunt două lucruri extrem de diferite, dar credeţi sau nu, sunt câteva tactici de bază, care pot fi aplicate în ambele câmpuri şi aduc rezultate foarte bune. Concepţia greşită, potrivit căreia afacerea aduce bani peste noapte, este identică cu cea din lumea jocurilor de noroc, unde unii jucători cred că se vor îmbogăţii peste noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cheia succesului constă în perseverenţă, consistenţă şi combaterea eşecului. Despre strategiile de pariere folosite la cazinourile online, găsiţi informaţii detaliate pe această pagină. Unele dintre tacticile aplicate de jucătorii profesionişti pot fi utilizate şi în mediul de afaceri, unde pot avea o influenţă pozitivă.

Evaluarea punctelor tari şi slabe

Înainte de a-şi alege un cazinou online ca partener, jucătorii fac cercetări amănunţite despre oferta existentă. Aceştia vor trece în revistă toate punctele tari şi slabe la toţi operatorii şi în urma unei analize drastice, vor alege operatorul care implică cele mai mici riscuri dar şi cele mai bune şanse.

În cazul unui antreprenor, această strategie poate fi aplicată pentru determinarea laturilor puternice dar şi celor slabe, la afacerea propriei. O astfel de analiză poate fi folosită pentru eficientizarea afacerii, de către echipa de management. Cunoaşterea avantajelor şi dezavantajelor, ajuta compania în luarea unor decizii eficiente, pentru a facilita dezvoltarea.

Evaluarea adversarului şi a riscului implicat

Abilitatea de a citi o persoană nu poate decât să aducă beneficii în domeniul afacerii. Un antreprenor care deţine astfel de abilitaţi, poate să evolueze mai bine situaţia în care va fi expus şi eventualele riscuri. Jucătorii profesionişti de poker pot citi cu uşurinţă jucătorii neexperimentaţi şi pot identifica la o singură privire – bluff, mână bună, mâna slabă - în urma cărora pot lua cele mai bune decizii pentru următorul pas. Arta de a citi oamenii nu este un dar, ci mai degrabă o ştiinţă, care poate fi învăţata cu succes şi care poate aduce multe plusuri în domeniul afacerilor.

Ambele domenii implică riscul şi pentru o gestionare mai bună, trebuie depus efort crescut şi resurse inepuizabile. Înaintea fiecărei mişcări, situaţia trebuie evaluată, calculate toate riscurile, exact ca la jocul de poker.

Cultura ego-ului

Jucători profesionişti abordă o atitudine prietenoasă, angajând o atmosferă primitoare, care creează un sentiment de comunitate. Relaţiile pe care le construim depind de capacitatea noastră de a scoate ce este mai bun din ceilalţi. Educaţia ego-ului se aplică foarte bine la personalul de conducere, CEO, Manager, supervizor, antreprenor, care pot maximiza potenţialul profesional, prin simpla abordare a unei atitudini prietenoase, în detrimentul unei atitudini autoritare. O afacere a cărei filozofie se bazează pe promovarea de sine şi obiectivele orientate spre ego va avea ca rezultat un mediu controversat şi competitiv.

La fel ca şi la cazinourile online, nu toate afacerile sunt egale. Produsele, ofertele şi serviciile sunt diferite iar cheia succesului este rezolvarea problemelor. O afacere care soluţionează rapid şi eficient problemele ivite, este reţinuţă pe termen lung şi poate chiar şi recomandată altor prieteni, familii. Atunci când gestionaţi o afacere, anumite strategii şi tactici pot face diferenţa între succes şi eşec. Studiind unii dintre cei mai mari profesionişti din lumea jocurilor de noroc, veţi putea găsi anumite tipare, pe care toţi aceştia le urmează şi datorita cărora au urcat pe scara succesului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.