Apple prelungeşte perioada în care magazinele din China ale companiei vor rămâne închise dn cauza epidemiei provocate de nou coronavirus, chiar dacă lucrează pentru redeschiderea birourilor corporative şi a centrelor de contact, a anunţat producătorul de iPhone-uri, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul acestei luni, Apple anunţase că închide birourile corporative şi magazinele oficiale din China continentală până pe 9 februarie, din cauza epidemiei.

”Lucrăm pentru redeschiderea birourilor şi a centrelor de contact în săptămâna care începe pe 10 februarie şi facem pregătiri pentru redeschiderea magazinelor”, a anunţat compania într-un comunicat.

”Vom continua să îi informăm pe clienţii noştri pe măsură ce vom stabili datele”, potrivit comunicatului.

Apple continuă să fie dependentă în mare măsură de China, atât în privinţa vânzărilor de smartphone-uri cât şi a lanţului de aprovizionare şi a producţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.