Apple are în lucru un iPad mai “accesibil” decât celelalte versiuni, dar şi un iPad Mini mai mare decât variantele de până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ming-Chi Kuo, analistul care nu greşeşte aproape niciodată, este sigur că Apple va lansa un nou iPad cu ecran de 10,8 inch, cândva în a doua jumătate a acestui an.

Compania americană va merge pe aceeaşi strategie folosită în cazul noului iPhone SE. Tableta va fi una “accesibilă”, cu un procesor rapid, dar cu multe componente folosite şi până acum de alte versiuni.

Tabletele ieftine au un rol important în strategia de piaţă a Apple, spune Kuo, care estimează că acestea reprezintă undeva între 60% şi 70% dintre toate tabletele livrate de Apple.

În prima jumătate a anului viitor, Apple va lansa un nou iPad Mini, conform analistului chinez. Acesta va fi ceva mai mare decât modelele de până acum din această serie. În loc de 7,9 inch, viitorul iPad Mini va avea undeva între 8,5 inch şi 9 inch.

Apple lucrează şi la o cască de realitate augmentată, pe care mulţi o văd drept un “game changer”. Aceasta, însă, ar fi departe de o lansare pe piaţă.

Ming-Chi Kuo, care urmăreşte mutările furnizorilor de componente cu care lucrează Apple, crede că această cască nu va fi gata înainte de 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.