Apple a anunţat vineri că va închide din nou unele magazine din Florida, Arizona, Carolina de Sud şi Carolina de Nord, din cauza creşterii numărului cazurilor de Covid-19 în ţară, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Măsurile vor afecta 11 magazine din aceste state, potrivit companiei. Acţiunile Apple au scăzut cu 0,5% în urma informaţiei.

La sfârşitul lunii mai, Apple intenţiona să redeschidă aproximativ 100 de magazine din Statele Unite, majoritatea centre de ridicare a produselor comandate de clienţi, dar şi unele care oferă clienţilor servicii tradiţionale, ca urmare a relaxării restricţiilor.

Însă, numărul cazurilor de coronavirus din Statele Unite a crescut constant, peste 2,2 milioane de oameni fiind infectaţi şi cel puţin 118.396 pierzându-şi viaţa.

Într-o scrisoare adresată clienţilor în luna mai, directorul pentru retail al Apple, Deirdre O’Brien, a spus că Apple va analiza datele la nivel local şi că reînchiderile vor avea loc în funcţie de acestea.

”Nu ne repezim să luăm aceste decizii, iar redeschiderea unui magazin nu înseamnă că nu vom lua măsura preventină de închidere, dacă situaţia locală va impune acest lucru”, a subliniat O’Brien.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.