Cererea de suspendare a decizie din procesul Apple vs. Epic, care prevede că producătorul iPhone-ului trebuie să permită dezvoltatorilor să folosească link-uri sau butoane către opţiuni externe de plată, a fost respinsă de judecătorul Yvonne Gonzalez Rogers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cererea Apple a fost făcută după o citire selectivă a deciziei, cu ignorarea faptelor care au susţinut-o”, scrie în noua decizie a judecătorului.

Apple a depus cererea de suspendare susţinând că are nevoie de mai mult timp pentru a pune în aplicare decizia, care presupune rescrierea secţiunii din regulament care interzicea dezvoltatorilor să facă trimiteri către alte sisteme de plată.

Judecătorul a fost sceptic privind cererea Apple şi pentru că gigantul american voia suspendarea pe termen nedefinit a deciziei.

Cu suspendarea respinsă, Apple are termen până pe 9 decembrie să pună în aplicare decizia judecătorului.

Apple a anunţat deja că va face apel pentru a obţine o suspendare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.