Seria iPhone 12, dar şi iPhone SE Plus, versiunea cu ecran mai mare a recent anunţatului iPhone SE, vor intra pe piaţă mai târziu decât era programat iniţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele patru modele care vor alcătui seria iPhone 12 ar urma să fie lansate treptat în toamnă, în lunile care vor urma prezentării oficiale, conform analistului Ming-Chi Kuo de la TF International Securities.

Versiunile cu ecrane mai mici, de 5,4 inch şi 6,1 inch, vor intra în procesul de producţie în masă în luna septembrie, lună în care Apple îşi prezintă, în mod tradiţional, noile iPhone-uri.

Şi mai târziu, în octombrie, va începe producţia pentru modelul cu ecran de 6,7 inch. Întârzierea în acest caz s-ar datora “designului complicat”.

Parte a întârzierii producţiei este legată de tehnologia mmWave, cea mai rapidă versiune de 5G. Nu este clar dacă toate modelele din seria iPhone 12 vor avea mmWave, însă cele care vor avea, vor fi produse cu întârziere.

Tot cu întârziere va fi lansat şi iPhone SE Plus. Versiunea cu ecran de 5,5 inch a noului iPhone SE va intra pe piaţă, cel mai probabil, abia în a doua jumătate a anului viitor.

Legat de noul iPhone SE, Kuo spune că precomenzile din primul week-end sunt încurajatoare, depăşind aşteptările. Tot Kuo spune, însă, că aşteptările pentru acest model au fost mici de bun început.

Analistul se aşteaptă ca Apple să vândă între 12 şi 14 milioane de iPhone SE în al doilea trimestru al acestui an şi încă 10 milioane în următorul trimestru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.