Conferinţa anuală dedicată de Apple dezvoltatorilor va fi complet diferită de cele de până acum, din cauza pandemiei COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apple a anunţat că organiza conferinţa WWDC de anul acesta începând cu data de 22 iunie. De regulă, WWDC avea loc în primele două săptămâni ale lunii iunie.

Marea diferenţă este, însă, forma în care va avea loc conferinţa. Din cauza pandemiei, nu va fi organizat un eveniment fizic. Toate anunţurile şi sesiunile vor fi filmate şi transmise online.

Vicepreşedintele companiei, Phil Schiller, spune că WWDC 2020 va fi cea mai mare conferinţă organizată de Apple până acum şi va încerca să faciliteze accesul comunităţii de dezvoltatori pentru platformele Apple, care numără peste 23 milioane de membrii.

Accesul dezvoltatorilor la evenimentele din cadrul WWDC 202 transmise online va fi gratuit.

În cadrul evenimentului, este aşteptat ca Apple să anunţe mai multe noutăţi legate de produsele sale, în frunte cu sistemele de operare.

Apple va lansa în toamnă o nouă serie de iPhone-uri, împreună cu noi versiuni de iOS, WatchOS şi iPadOS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.