Apple a reînceput să vândă pe site-ul oficial modelul iPhone SE, un smartphone lansat iniţial în 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

iPhone SE, un smartphone atipic pentru tendinţele actuale, poate fi cumpărat din nou de pe site-ul oficial Apple. Acesta este listat în secţiunea lichidărilor de stocuri şi beneficiază de o reducere semnificativă.

Versiunea de 32 GB costă 250 de dolari, beneficiind de o reducere de 100 de dolari de la preţul iniţial de 350 de dolari.

Cea de-a doua variantă, cu 128 GB spaţiu de stocare, are un preţ redus cu 150 de dolari faţă de cel iniţial. Acesta poate fi cumpărat cu 300 de dolari, în loc de 450 de dolari cât costa iniţial.

Ambele versiuni sunt disponibile în patru culori: “argintiu spaţial”, “aur roz”, auriu şi argintiu.

iPhone SE este un smartphone cu ecran de 4 inch, pe care Apple l-a lansat în martie 2016 pentru a targeta segmentul de utilizatori nemulţumiţi de telefoanele cu ecrane din ce în ce mai mari.

Acesta a fost scos de la vânzare în septembrie 2018, după lansarea cele mai noi generaţii de iPhone-uri, pentru ca acum să fie vândut din nou oficial.

Modelul readus la vânzare de Apple are componentele originale (chipset A9, 2 GB RAM), dar este actualizat la cea mai recentă versiune de iOS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.