Peste 55.500 de cereri unice de plată, pentru o suprafaţă de 153.668 hectare, au fost depuse până în prezent la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Depunerea cererilor s epoate face până în 15 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă că, până la acest moment, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019, un număr de 55.515 cereri, pentru o suprafaţă de 153.668 hectare.

Cererile se depun la Centrele judeţene APIA în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare teren agricol şi la centrele locale în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol.

”Reamintim că depunerea Cererilor Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019 se va încheia la data de 15 mai 2019, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA. Fermierii sunt rugaţi pe această cale să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi conform INVITAŢIEI primite pentru a se putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2019”, au transmis, vineri, oficialii APIA.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.