Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR) şi Asociaţia Analiştilor Financiari Bancari din România (AAFBR) au anunţat miercuri că au semnat protocol de colaborare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Protocolul urmăreşte realizarea unui mediu informaţional comun si dezvoltarea profesionala a membrilor asociatiilor semnatare, precum si aducerea la cunostinta publicului larg a datelor specifice fiecarei profesii cu scopul informăriii adecvate a acestuia”, se arată în comunicat.

Parteneriatul dintre cele două organizaţii a fost semnat de către Dana Ababei, preşedinte ANEVAR şi Iancu Guda, preşedinte AAFBR.

”Colaborarea dintre ANEVAR şi AAFBR se va materializa într-un schimb permanent de experienţă, conferind membrilor celor două asociaţii posibilitatea de a participa şi de a fi informaţi despre manifestările ştiinţifice, conferinţele profesionale sau programele specifice de pregătire profesională organizate de acestea şi prin garantarea accesului la publicaţiile editate de cele două entităţi, dar şi la alte informaţii de interes din domeniile comune de activitate”, a declarat Dana Ababei.

Guda consideră că parteneriatul dintre AAFBR şi ANEVAR poate contribui la atingerea unor obiective comune declarate.

”Cred că parteneriatul dintre AAFBR şi ANEVAR poate contribui la atingerea unor obiective comune declarate: dezvoltarea profesională a membrilor (prin schimbul de experienţă şi evenimentele comune realizate) şi informarea obiectivă şi profesionistă cu privire la perspectivele economiei româneşti şi pe plan internaţional. Prin intermediul acestui parteneriat putem oferi instrumente şi opinii utile către companiile interesate de evoluţiile macroeconomice în cadrul proceselor interne de administrare a activelor şi pasivelor, analiştilor care doresc un punct de reper pentru propriile estimări, presei care identifică provocări economice în prezent şi propune soluţii pentru viitor, mediului universitar care se orientează asupra cercetării ştiinţifice în domeniul financiar sau mediului politic unde dezbaterile pe marginea propunerilor legislative financiare pot contribui la elaborarea celor mai bune măsuri pentru mediul de afaceri şi populaţie”, a spus Iancu Guda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.