Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) va fi din nou co-organizator al târgului de turism de la Romexpo, ce va avea loc în perioada 16-19 noiembrie, a declarat marţi pentru News.ro preşedintele patronatului, Alin Burcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Anul trecut, a fost o decizie a comitetului director al ANAT, să nu mai fim organizatori ai evenimentului. Dar s-a revenit recent asupra deciziei şi am convenit cu Romexpo să fim din nou co-organizatori şi la târgurile din toamnă, cum am fost în ultimii 20 de ani. Unul din motive este că a mers foarte bine vânzarea la târgul din toamna anului trecut”, a afirmat Burcea, pentru News.ro.

Totuşi, preşedintele ANAT consideră că, pentru participare, costurile sunt mari.

”Costurile participării la un asemenea târg sunt destul de mari pentru un turoperator mare, între 10.000 şi 25.000 euro pentru cele patru zile de participare la târg. Dar merită, pentru că această investiţie este amortizată de vânzările de la târg”, a spus Burcea.

Potrivit şefului ANAT, vânzările de vacanţe înregistrate la târgul de toamnă de anul trecut de Paralela 45, al cărui proprietar este, au fost de aproximativ 500.000 euro.

Burcea estimează că reducerile la târgul de turism din acest an vor depăşi 30%.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.