Fiscul a anunţat joi că a pus la dispoziţia contribuabililor, în 98% dintre sediile sale, calculatoare în sistem self service pentru a-i ajuta pe aceştia să se familiarizeze cu serviciile online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La cerere, contribuabilii vor fi îndrumaţi direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligaţiilor fiscale”, se arată în comunicat.

În plus, inspectorii fiscali vor sprijini contribuabilii pentru familiarizarea cu orice serviciu online pus la dispoziţie de ANAF: înscrierea în Spaţiul Privat Virtual, depunerea de declaraţii sau consultarea ghidurilor şi informaţiilor existente pe site-ul ANAF.

Anunţul a fost făcut în contextul în care, începând din 1 ianuarie 2019, comunicarea între ANAF şi contribuabili va fi realizată exclusiv online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.