ANAF anunţă, joi, redefinirea portofoliului de mari contribuabili, ca urmare a modificării criteriilor de selecţie. Astfel, de la 1 ianuarie 2022, vor exista 3.364 de mari contribuabili.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intrã în vigoare prevederile Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscalã nr.1721/2021, privind organizarea activitãţii de administrare a marilor contribuabili, prin care Agenţia a revizuit criteriile de selecţie a acestora. Ca urmare a acestor reglementãri, a fost redefinit portofoliul de contribuabili ce vor fi administraţi la nivelul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili”, a transmis, joi, ANAF.  

Sursa citată a precizat că noile liste ale contribuabililor, aprobate prin OpANAF nr.1782/2021, aplicabile de la 1 ianuarie 2022, sunt publicate pe portalul www.anaf.ro, secţiunea Infopublice, şi pe pagina de internet a direcţiei generale.  

Contribuabilii vizaţi de reîncadrare vor fi informaţi prin intermediul structurilor de specialitate ale Direcţiei Generale de Administrare a Marilor  

Contribuabili sau ale structurilor teritoriale ale Agenţiei, cu privire la noua arondare. 

 
 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.