AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, a anunţat vineri că a deschis al optulea restaurant Burger King în România, în incinta ParkLake Shopping Center, care va avea 30 de angajaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, sărbătoreşte deschiderea celui de-al optulea restaurant Burger King în România, în data de 2 iulie. Home of the Whopper® va fi în incinta ParkLake Shopping Center şi va avea o echipă de 30 de experţi în pregătirea burgerilor pe grătar", a anunţat compania.

În primii doi ani de la intrarea pe piaţa din România, Burger King a deschis şapte noi restaurante dintre care patru se află în centre comerciale situate în puncte cheie ale Capitalei. Noul restaurant va fi cel de-al cincilea amplasat într-un centru comercial şi va fi situat în zona de food court a ParkLake. Restaurantul va fi deschis în fiecare zi, de luni până duminică.

 „Suntem entuziasmaţi de inaugurarea acestui nou restaurant Burger King în România şi totodată ne bucurăm că putem oferi fanilor noştri de aici o nouă locaţie, pentru a se bucura mai uşor de gustul iconic al produselor noastre preparate pe grătar cu flacără. În continuare, printre obiectivele noastre din acest an se numără dezvoltarea şi creşterea continuă a brand-ului în regiune”, a declarat Abdalla Hafez, brand president Burger King.

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de ţări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks şi Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog şi KABB. În România, AmRest operează Starbucks şi lanţul de restaurante Burger King.

Zilnic, peste 11 milioane de clienţi vizitează restaurantele Burger King din întreaga lume. Înfiinţat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.