Amazon.com a anunţat miercuri că actorul Samuel L. Jackson şi alte celebrităţi îşi vor ceda vocile asistentului virtual Alexa, aceasta fiind una dintr-o serie de noi funcţii care au rolul să atragă mai mulţi utilizatori către acest serviciu, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţiile, alături de anunţurile referitoare la boxele controlate vocal Echo, mai multe limbi instalate pe Alexa şi o funcţie suplimentară de confidenţialitate, pentru ştergerea regulată a înregistrărilor de voce, scot în evidenţă investiţiile în dispozitivele controlate vocal, un nou segment tehnologic unde concurează cu Google Assistant  al grupului Alphabet şi Siri al Apple.

Funcţia cu voci ale celebrităţilor oferită de Amazon va costa 0,99 de dolari, a declarat vicepreşedintele grupului, David Limp, la un eveniment organizat în Seattle.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.