Alusystem, divizia de construcţii de faţade a grupului Bog’Art, intră pe piaţa materialelor de construcţii rezidenţiale printr-o investiţie de 1 milion euro într-o linie de tâmplărie din aluminiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După consolidarea poziţiei de lider în execuţia de faţade şi pereţi cortină pe segmentul office, Alusystem, parte a grupului Bog’Art, inovează în zona tâmplăriei de aluminiu pentru piaţa rezidenţială. Compania a lansat un nou tip de tâmplărie de aluminiu, pentru proiectele rezidenţiale, prin care oferă calitatea premium, specifică clădirilor office, la preţuri accesibile, similare tâmplăriei PVC. Aproximativ 1 milion de euro au fost investiţi până în prezent în noua linie de producţie”, informează compania.

Produsul a fost testat în laboratoare de încercări, asigurând protecţia necesară în condiţii de apă şi vânt şi beneficiază de certificare europeană.

„Ideea diversificării portofoliului cu soluţii rezidenţiale se află de mai mult timp pe lista noastră de obiective, iar pandemia a reprezentat o oportunitate de a o valorifica şi a accelera planurile de punere în practică. Viziunea noastră este să oferim valoare adăugată construcţiilor rezidenţiale, prin faţade cu o calitate şi un aspect premium, fără ca aceasta să presupună costuri mai ridicate pentru dezvoltator şi, în ultimă instanţă, pentru consumatorul final. Estimăm că în primul an de la lansare vom avea vânzări în valoare de aproximativ 1 milion de euro” a declarat Răzvan Popa, director executiv Alusystem.

Compania Alusystem deţine o cotă de circa 85% din piaţa de faţade şi pereţi cortină din România, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 24 milioane de euro, cu livrări de 100.000 mp de tâmplărie. Compania face parte din grupul Bog’Art, cel mai mare constructor din România.

”Comparativ cu preţul tâmplăriei din aluminiu, care variază între 180 - 450 de euro/mp + TVA, noul produs Alusystem pentru piaţa rezidenţială are un preţ de 150-160 euro/mp + TVA, aproape de costul specific unui produs de tip PVC”, spun reprezentanţii companiei.

Înfiinţată în anul 2003, compania Alusystem reprezintă divizia de construcţii de faţade a grupului Bog’Art, cel mai mare constructor din România. Alusystem este jucătorul numărul 1 în montarea de tâmplărie pe segmentul office, fiind responsabil de execuţia faţadelor pentru cele mai importante spaţii de birouri moderne, clasa A, din Bucureşti, dar şi la nivel naţional. Printre cele mai recente proiecte se numără Global Worth Tower, City Gate, The Bridge, Gara Herăstrau şi Riviera Office. Compania a realizat şi alte proiecte, precum centre comerciale şi proiecte speciale, portofoliul său reunind peste 40 de proiecte.  


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.