Agenţia de turism Transilvania Hotels & Travel, parte a SIF Transilvania, arată că, până pe 15 august, toate camerele de hotel de două şi trei stele din sudul litoralului sunt rezervate complet, urmărind dinamica cererilor de vacanţă în acest sezon estival pentru hotelurile din portofolilul SIF, din staţiunile Saturn, Venus, Eforie Sud, Eforie Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Tendinţa pe care noi am observat-o pentru acest sezon este aceea că a existat o cerere substanţială venită din partea românilor îndreptată cu precădere către hoteluri de două şi trei stele poziţionate în sudul litoralului, în perioada imediat următoare acestea fiind fully booked. Nici după această dată, lucrurile nu stau foarte diferit, cererile din partea românilor pentru pachete în hoteluri de două şi trei stele sunt în creştere şi pe capătul acesta de sezon şi în contextul în care, din data de 21 august, scad tarifele”, a declarat directorul general al Transilvania Hotels & Travel, Marius Zamfir.

În hotelurile din sudul litoralului, valoarea minimă pentru un pachet de şapte nopţi este de 630 lei cazare la două stele şi 3.850 lei la patru stele, pentru cazare şi pensiune completă.

Turoperatorul Transilvania Hotels & Travel operează peste 20.000 de locuri de cazare în destinaţii de pe litoralul Mării Negre, Băile Felix, Covasna, Tuşnad, Buziaş, Predeal, precum şi în orasele Braşov şi Ploieşti.

Marţi, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad Murad, declara că staţiunea Mamaia va pierde turişti în favoarea sudului litoralului, care este mai mult aerisit.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.