Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a anunţat, vineri, prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor pentru componenta „Dezvoltarea şi modernizarea unor capacităţi de procesare şi de comercializare a produselor agricole” până în data de 28 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Componenta face parte din cadrul Submăsurii 4.2 - Investiţii pentru procesarea/ marketingul produselor agricole, aria de aplicabilitate – naţional, inclusiv teritoriul ITI - Delta Dunării din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR).

”Prelungirea termenului de depunere a fost făcută în urma deciziei Autorităţii de Management pentru PNDR, proiectele care vizează această componentă putând fi depuse până în data de 28 februarie 2019, ora 16.00”, se arată în comunicat.

Această hotărâre a fost luată în urma solicitărilor mai multor potenţiali beneficiari, fiind vorba de proiecte cu o complexitate deosebită care necesită un timp suplimentar pentru întocmirea documentaţiei, potrivit AFIR.

Totodată, AFIR a anunţat că primirea cererilor de finanţare pentru componenta „Crearea de noi unităţi de procesare a produselor agricole” s-a încheiat, conform anunţului iniţial, în 31 ianuarie, deşi, dintr-o eroare a sistemului informatic, pe pagina web AFIR au apărut ca fiind prelungite ambele componente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.