AFI Europe, grupul care deţine mall-ul AFI Cotroceni, a anunţat, marţi, că a semnat o scrisoare de intenţie neangajantă pentru achiziţia portofoliului de clădiri de birouri din România al NEPI Rockcastle, cu o suprafaţă totală construită de aproximativ 170.000 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AFI Europe va beneficia de exclusivitate pentru a derula un proces de due-diligence care vizează portofoliul de clădiri de birouri Clasa A, cu o valoare totală de aproximativ 310 milioane de euro.

”Scrisoarea de intenţie pentru achiziţia portofoliului NEPI face parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen lung. Pe lângă proiectele imobiliare pe care le-am dezvoltat, suntem şi o companie de investiţii şi căutăm permanent noi oportunităţi pe piaţă”, a declarant directorul general al AFI Europe Romania şi Cehia, Doron Klein.

În funcţie de încheierea cu succes a procesului de due-diligence şi de îndeplinirea altor condiţii specifice, cele două părţi vor decide asupra următoarelor etape.

Anul trecut, AFI Europe Romania a achiziţionat un teren de 4,3 hectare în proximitatea mall-ului AFI Cotroceni, unde va dezvolta un proiect mixt de birouri, spaţii comerciale şi locuinţe.

Alte proiecte majore ale companiei includ AFI Tech Park, un complex de birouri situat în centrul Bucureştiului, aflat la a doua fază a dezvoltării, AFI City, primul proiect rezidenţial al companiei în România, în cartierul Bucureştii Noi din nordul Capitalei, şi AFI Braşov, un proiect mixt de birouri şi spaţii comerciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.