AFI Europe Romania a inaugurat miercuri mall-ul AFI Braşov, investiţia cumulată cu clădirile de birouri fiind de 148 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”AFI Europe Romania inaugurează AFI Brasov, un proiect mixt dezvoltat în centrul României, la Braşov. AFI Brasov reprezintă modelul care îmbină un centru comercial modern, dezvoltat pe 3 etaje cu o suprafaţă închiriabilă totală de 45.000 mp şi birouri de tip clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial”, a informat dezvoltatorul.

Amplasat aproape de centrul istoric al oraşului, AFI Braşov pune la dispoziţia vizitatorilor peste 100 de branduri internaţionale de fashion & beauty, precum şi branduri de renume local, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci, farmacii şi un hypermarket Carrefour extins pe o suprafaţă brută de 6,500 mp.

„Inaugurarea unui centru comercial este intotdeauna o provocare, dar mai ales în această perioadă provocarea a fost şi mai mare. Ne bucurăm că am reuşit cu ajutorul chiriaşilor să finalizăm proiectul AFI Braşov şi să îl deschidem cu majoritatea magazinelor pregatite de lansare. AFI Braşov este cel mai mare proiect al nostru inaugurat anul acesta în urma unei investiţii de 148 Milioane de euro”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este unul din cei mai mari dezvoltatori şi investitori din domeniul imobiliarce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

AFI Europe este prezentă în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România. În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploieşti, în urma unei investiţii de peste 50 de milioane de euro.

Adiacent, integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park 1-5, parc de business de clasa A în Bucureşti.

AFI România dezvoltă în prezent si AFI Tech Park, un parc de business de clasa A cu o suprafaţă închiriabilă de 56.000 de metri pătraţi, în centrul Capitalei. Faza întâi a proiectului a fost livrată în 2018, lucrările la faza a două au demarat în toamna acestui an.

 AFI City, primul proiect rezidenţial al companiei în România, este dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătraţi din Bucureştii Noi. Faza I a proiectului cuprinzând 190 de apartamente şi 228 locuri de parcare a fost livrată în trimestrul 2 2020.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.