Afacerista americancă Jennifer Arcuri a refuzat luni, în mod repetat, să răspundă întrebărilor dacă a avut sau nu o relaţie intimă cu premierul britanic Boris Johnson pe vremea când acesta era primarul Londrei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicaţia The Sunday Times a relatat că, pe vremea când era primar, Johnson nu a declarat legăturile personale apropiate cu Arcuri, care a primit finanţări de ordinul zecilor de mii de lire sterline în afaceri publice şi locuri în călătorii oficiale de afaceri.

Vorbind la ITV, Arcuri a spus că în perioada în care Johnson era primarul Londrei i-au apropiat discuţiile despre literatura clasică şi chiar despre filozoful francez Voltaire.

Întrebată în mod repetat dacă a avut o aventură sau o legătură intimă cu Johnson, Arcuri fie a evitat întrebarea fie a refuzat în mod deschis să răspundă.

” Nu voi răspunde la această întrebare. Nu este treaba nimănui ce viaţă privată am avut sau nu”, a spus aceasta.

”Mai important este că Boris nu mi-a oferit niciun favor, niciodată nu i-am cerut un favor şi niciodată nu a scris o scrisoare de recomandare pentru mine”, a spus Arcuri.

Aceasta a explicat că după ce s-au apropiat datorită literaturii şi au discutat despre investiţii în sectorul tehnologiei, ea şi Johnson au început să îşi trimită mesaje text, iar apoi el a vizitat-o la biroul din apartamentul ei din Londra, uneori în drumul lui spre casă.

”Era suficient spaţiu de birou pentru a mă putea vizita. M-a vizitat de aproximativ cinci ori, poate de 10 ori. Nu cred că a fost ciudat”, a spus Arcuri.

Ea a adăugat că odată i-a propus lui Johnson să meargă la dans, dar acesta a refuzat.

Johnson a negat că ar fi avut o relaţie nepotrivită cu Arcuri.

Guvernul de la Londra a anunţat luna trecută că a cerut instituţiei de reglementare Independent Office for Police Conduct (Biroul independent pentru conduita poliţiei) să investigheze acuzaţiile referitoare la o relaţie nepotrivită cu Arcuri. În perioada în care era primar al Londrei, Johnson era şi comisar al poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.