Zitec, jucător pe piaţa de IT&digital marketing din România, a înregistrat o cifră de afaceri de 7,4 milioane de euro în prima jumătate a anului 2021, în creştere cu aproximativ 60% faţă de aceeaşi perioadă din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, a înregistrat o cifră de afaceri de 7,4 milioane de euro în prima jumătate a anului 2021, în creştere cu aproximativ 60% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent”, informează compania.

Compania îşi propune să încheie anul 2021 cu o cifră de afaceri în valoare de 16 milioane de euro.

Pentru a doua parte a anului, compania mizează pe dezvoltarea parteneriatelor cu Google, Microsoft, Adobe şi VTEX, dar şi pe segmentul proiectelor de transformare digitală, atât pentru România, cât şi pentru Europa şi Statele Unite ale Americii cu servicii de dezvoltare software personalizate, e-commerce, blockchain şi aplicaţii mobile, precum şi pe serviciile de securitate şi protecţia datelor şi marketing digital.

”În prima jumătate a anului, Zitec a continuat într-un ritm accelerat dezvoltarea proiectelor de transformare digitală, pe fondul nevoilor de modernizare a infrastructurii de business şi a proceselor IT. Cele mai mari creşteri au fost pe segmentele de servicii şi soluţii cloud oferite în parteneriat cu Google, produse software personalizate, aplicaţii mobile şi digital marketing. În perioada menţionată, compania a început colaborarea cu noi clienţi importanţi din industrii variate precum managementul mediului, retail sau ONG, printre care Brico Depot, Kärcher şi Dăruieşte Viaţă”, informează compania.

În primele şase luni, compania s-a concentrat şi pe dezvoltarea produselor proprii: Regista, lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de registratură şi managementul documentelor în administraţia publică locală, şi Mirro.io, aplicaţia completă de management al performanţei resurselor umane.

În prezent, Regista este folosită în toate judeţele ţării de peste 700 de clienţi, înregistrând în total peste 15 milioane de documente, şi fiind utilizată zilnic de peste 14.000 de funcţionari publici. În ceea ce priveşte aplicaţia Mirro.io, aceasta a înregistrat o creştere de 80% a numărului total de utilizatori în primele şase luni ale anului comparativ cu anul trecut.

“Tendinţa crescătoare remarcată anul trecut privind digitalizarea companiilor s-a menţinut, cele mai multe dintre acestea observând deja primele efecte benefice ale proiectelor de transformare digitală implementate cu precădere în perioada de început a pandemiei. În a doua jumătate a anului vom continua dezvoltarea noilor direcţii, serviciile de securitate cibernetică precum, şi segmentul de mobile şi blockchain, şi mizăm pe creşteri susţinute ale segmentelor de cloud-computing şi digital marketing. De aceea, suntem optimişti privind evoluţia companiei în a doua jumătate a anului 2021, estimând o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO & Co-fondator Zitec.

De la începutul anului, Zitec s-a concentrat pe creşterea echipei printr-un proces de recrutare desfăşurat exclusiv online. În prezent, echipa companiei numără 230 de membri, în creştere cu 33% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În continuare, Zitec urmăreşte extinderea echipei cu specialişti pe următoarele posturi disponibile: PHP Software Engineer, Magento e-Commerce, Business Developer (Google Cloud), Devops Engineer, Scrum Master, iOS Developer, QA Engineer, Android Developer, UI Designer, Product Owner, Wordpress Developer, Digital Marketing Specialist, dar şi traineeship PHP (part-time) sau traineeship QA (part-time).

Lider pe piaţa IT & Digital Marketing din România, cu birouri în Bucureşti şi Braşov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, aplicaţii mobile, blockchain, precum şi servicii de digital marketing.

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.