Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat vineri că va realiza, până la sfârşitul lunii iulie, lucrările de supralărgire la două benzi a fluxului de ieşire din Aeroportul Henri Coandă către Bucureşti, în contextul în care, din cauza volumului mare de autovehicule, la orele de vârf se formează cozi la ieşirea din aeroport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”Acest proiect a fost demarat încă din 2010 şi este important pentru accesul şi defluirea clienţilor Aeroportului Henri Coandă. Împreună cu echipa CNAB, am deblocat acest proiect preluând responsabilitatea efectuării lucrărilor de la administratorii DN 1 şi obţinând avizele şi autorizaţiile necesare, astfel încât săptămâna viitoare să putem începe lucrările” a declarat directorul general al CNAB, Bogdan-Stelian Mîndrescu. 
 
Din cauza volumului mare de autoturisme şi autovehicule de transport pasageri şi mărfuri, la orele de vârf se formează cozi la ieşirea din aeroport către DN 1, întrucât accesul în sensul giratoriu se face pe o singură bandă. 
 
 
Pentru fluidizarea traficului auto, CNAB a luat decizia supralărgirii la două benzi a fluxului de ieşire spre Bucureşti, pe toată lungimea acestuia. 
 
Banda suplimentară se creează prin redimensionarea insulei din vecinătatea sensului giratoriu, iar pe perioada lucrărilor nu va fi afectat fluxul actual de ieşire, a mai precizat CNAB.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.