Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă Bucureşti, Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a anunţat, vineri, că fostul director general al Tarom, Gabriel Stoe, este noul director general interimar al companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a încetării mandatului iterimar al directorului general, Consiliulul de Administraţie al CN Aeroporturi Bucureşti SA, în şedinţa de azi, 1 februarie 2019, l-a desemnat director general interimar pe domnul Gabriel Stoe”, se arată în comunicat.

Gabriel Stoe are 45 de ani, este de profesie economist şi a ocupat anterior diverse funcţii atât în cadrul CNAB, inclusiv pe cea de director financiar, cât şi la Tarom, unde a fost director general interimar şi director financiar.

În octombrie 2018, CNAB a anunţat că platforma numărul 1 a aeroportului Henri Coandă va fi extinsă cu 15.000 mp, valoarea investiţiei fiind de 12,7 milioane lei (2,72 milioane euro), fără TVA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.