Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnooiu, anunţă, luni, măsuri de sprijin pentru legumicultorii înscrişi în Programul Tomata, fiind supus dezbaterii un proiect care prevede prelungirea perioadei de valorificare a producţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din discuţiile pe care le-am purtat în ultima perioadă cu legumicultorii înscrişi în Programul Tomata am înţeles dificultăţile pe care aceştia le întâmpină în obţinerea producţiei şi comercializarea ei. Am analizat argumentele lor şi am lansat în dezbatere publică un proiect de act normativ prin care prelungim termenul de valorificare pentru legumele în spaţii protejate pe care fermierii români le cultivă cu multă trudă”, a scris, luni, pe Facebook, ministrul Agriculturii.  

Acesta a precizat că noul termen va deveni 1 iulie, în loc de 10 iunie, cum fusese prevăzut iniţial. 

”De asemenea, prin actul normativ propus se modifică şi termenul pentru depunerea documentelor justificative pentru ciclul I de producţie, acesta urmând a fi data de 30 august inclusiv, faţă de 30 iunie, cum era stabilit iniţial”, a mai transmis ministrul.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.