Compania Naţională Administraţia Porturilor Dunării Maritime a lansat o licitaţie de 39,6 milioane lei (8,3 milioane euro), fără TVA, bani europeni, pentru lucrări în cadrul proiectului Platforma Multimodală Galaţi, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Banii provin din Programul Operaţional Infrastructura Mare – POIM. Durata contractului este estimată la 71 de luni, iar tipul procedurii este licitaţie deschisă. 

Licitaţia vizează execuţia de lucrări în cadrul proiectului Platforma Multimodală Galati – Etapa II, privind modernizarea infrastructurii rutiere din zona Platformei Multimodale pentru înlăturarea blocajelor în trafic şi relocarea unui segment de cale ferată pentru fluidizarea traficului feroviar din zona portuară.

Proiectul reprezintă a doua etapă a proiectului” Platformă Multimodală Galaţi – înlăturarea blocajelor majore prin modernizarea infrastructurii existente şi asigurarea conexiunilor lipsă pentru reţeaua central Rhin – Dunăre/Alpi” şi are ca scop realizarea de investiţii în infrastructura rutieră şi feroviară de acces în port.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 ianuarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.