Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă, luni, sesiune de validare a instalatorilor în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice. Cererile pot fi depuse în aplicaţie, în perioada 22 – 28 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă, luni, că organizează sesiune de înscriere pentru validarea instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională în perioada 22 noiembrie, ora 10:00 – 28 noiembrie 2023, ora 23:59”, anunţă, luni, într-un comunicat de presă AFM.

Înscrierea instalatorilor în program şi transmiterea documentelor în vederea validării se fac prin intermediul aplicaţiei, pusă la dispoziţia acestora pe pagina de internet a AFM – www.afm.ro.

”Deschidem o nouă sesiune de înscriere pentru instalatorii care doresc să participe în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice şi care îndeplinesc condiţiile din ghidul de finanţare. Instalatorii se vor înscrie în aplicaţie începând de miercuri, 22 noiembrie 2023, ora 10:00, şi apoi, cei aprobaţi, vor încheia contracte de participare cu AFM, vor depune garanţia de participare şi vor putea să instaleze sisteme de panouri fotovoltaice persoanelor fizice care îi vor selecta”, a precizat preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu, citat în comunicatul de presă.

Criteriile de eligibilitate pentru validarea instalatorului, conţinutul dosarului de validare şi alte informaţii privind depunerea dosarului de validare se regăsesc în Ghidul de finanţare aferent sesiunii 2023, disponibil pe site-ul www.afm.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.