Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat luni că a aprobat un dosar de finanţare depus de Municipiul Codlea, judeţul Braşov, pentru închiderea depozitelor de deşeuri municipale neconforme, suma aprobată pentru proiectul depus fiind de 10,09 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Măsura este luată pentru aplicarea prevederilor deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, pronunţată în Dosarul C-301/17, potrivit autorităţii.

Dosarul de finanţare a fost aprobat în şedinţa Comitetului de Avizare din 27 august.

”Sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare a fost prelungită până la data de 30 septembrie 2019, iar proiectele eligibile sunt cele din Lista depozitelor de deşeuri municipale care trebuie închise, conform deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, furnizată de către Ministerul Mediului şi publicată pe site-ul AFM”, informează AFM.

Suma alocată sesiunii de finanţare a pentru acest program este de 100 milioane lei, iar finanţarea se acordă în procent de până la 100% din cheltuielile eligibile.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.