Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) an unţă, miercuri, că intenţionează să simplifice procedurile de accesare a proiectelor finanţate din Fondul pentru mediu prin descentralizarea unor programe cu ajutorul primăriilor. În acest context, Programul privind casarea autovehiculelor uzate se va derula doar în 2023, după ce lansarea sa a fost amânată de două ori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Administraţia Fondului pentru Mediu intenţionează să simplifice procedurile de accesare a proiectelor finanţate din Fondul pentru mediu prin descentralizarea unor programe, cu ajutorul primăriilor care se vor implica direct în analiza şi implementarea proiectelor, aşa cum este cazul Programului de casare a autovehiculelor uzate”, a transmis, miercuri, Administraţia Fondului pentru Mediu.  

Sursa citată a precizat că ghidul Programului privind casarea autovehiculelor uzate va suferi modificări, urmând ca sesiunea de lansare să aibă loc în prima parte a anului 2023. 

”Perioada şi modalitatea de depunere a cererilor de finanţare, însoţite de documentaţia aferentă, se vor stabili prin dispoziţia preşedintelui AFM”, a mai transmis AFM.  

Lansarea Programului privind casarea autovehiculelor uzate a fost amânată de 2 ori. Ultima amânare anunţa că, din 7 noiembrie, se vor putea crea conturile de utilizator.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.