Vicepreşedintele regional pentru Europa de Sud-Est, UiPath Mateusz Majewski, europarlamentarul Dragoş Tudorache, co-raportor al Parlamentului European pentru „AI Act”, Elisabeta Moraru, country director Google România sunt aşteptaţi în 28 noiembrie, la ”A.I. PLAY în business şi administraţie”, conferinţă despre transformarea mediului de afaceri şi a administraţiei din România, bazată pe inteligenţa artificială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conferinţa va pune în dezbatere o temă de importanţă crucială pentru prezent şi viitor: mai poate funcţiona o organizaţie, fie că este publică sau privată, fără inteligenţa artificială? Totodată, va explora cele mai eficiente modalităţi de a utiliza instrumentele AI în beneficiul companiilor şi, înfinal, al fiecăruia dintre noi”, anunţă organizatorii.

Evenimentul va fi organizat în două paneluri, centrate pe mediul de business şi, respectiv pe administraţia publică.

Primul panel va oferi o perspectivă asupra modului în care firmele pot capitaliza oportunităţile create de revoluţia AI şi pot naviga cu succes într-un viitor automatizat şi digitalizat.

Cel de-al doilea va explora modul în care autorităţile pot să analizeze volume mari de date cu AI pentru a lua decizii mai bune şi cum poate inteligenţa artificială să ajute statul român să răspundă mai bine nevoilor cetăţenilor.

Evenimentul este organizat de Economedia şi are loc în 28 noiembrie, de la ora 8.00, la Hotel Novotel.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.