Primul hotel ibis Styles din Bucureşti, inaugurat oficial miercuri, are 80 de camere şi fi operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels. Investiţia în redeschiderea hotelului a fost de 4 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ibis Styles Bucharest Erbas are şi un restaurant clasificat - STEEL, un bar, o sală de conferinţe, un business lounge şi un colţ pentru copii.

La inaugurare au participat şi directorul general al Construcţii Erbaşu, Cristian Erbaşu, investitor şi proprietar al hotelului, Emeline Sýkora-Wintrebert, director general al grupului Orbis pentru Europa de Sud-Est şi Felicia Dincă, director general al hotelului. Hotelul este aşezat în imediata apropiere a zonei de birouri şi comerciale Floreasca-Pipera, aproape de Parcul Regele Mihai I al României şi de Lacul Herăstrău.

"Localizarea noastră strategică în centrul zonei de afaceri din nordul Bucureştiului ne plasează într-o poziţie excelentă pentru a răspunde nevoilor de cazare ale segmentului corporativ. Totuşi, personalitatea prietenoasă a brandului ibis Styles şi conexiunea excelentă cu principalele atracţii ale oraşului ne califică totodată si ca destinaţie de agrement şi de familie. Suntem încrezători că ibis Styles Bucharest Erbas va fi primit cu căldură pe piaţa hotelieră din Bucureştiului şi ţintim să atingem o rată de ocupare peste media capitalei în primul nostru an de funcţionare", a declarat Felicia Dincă.

ibis Styles Bucharest Erbas este operat de Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, licenţiator unic pentru toate mărcile AccorHotels din regiune, împreună cu partenerul său local şi investitorul, Construcţii Erbaşu, în cadrul unui acord de management.

“Investiţia în redeschiderea hotelului s-a ridicat la 4 milioane de euro. Procesul de renovare a durat aproximativ 18 luni şi a cuprins întreaga clădire, inclusiv sistemul electric şi instalaţiile. Practic, din vechiul hotel a rămas doar structura, care a fost consolidată. De domeniul hotelier ne leagă o tradiţie de peste 20 de ani iar hotelul pe care l-am redeschis în vara acesta sub brandul ibis Styles este o moştenire pe care o ducem cu mândrie mai departe”, a spus Cristian Erbaşu.

Grupul Orbis vede un potenţial deosebit în România, consideră Sýkora-Wintrebert.

"Vedem un potenţial deosebit în România, care este o piaţă-cheie pentru Orbis în regiunea Europei de Sud-Est şi de aceea ne extindem în mod dinamic reţeaua de hoteluri din această ţară sub mărcile AccorHotels. Ibis Styles este un brand relativ nou pe piaţa locală, cu două unităţi deschise până în prezent şi încă două în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, având în vedere versatilitatea ridicată a mărcii, ne aşteptăm să vedem mai multe deschideri de hoteluri pe termen mediu, în special sub formă unor contracte de management şi de franciză", a declarat Emeline Sýkora-Wintrebert.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.