CNAIR a desemnat câştigătorul contractului de elaborare a studiilor deprefezabilitate şi de fezabilitate pentru „Varianta Ocolitoare Iaşi Est".în valoare de 3,17 milioane de lei, cu o durată de 18 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurilor de atribuire a contractului având ca obiect: Elaborare Studiu de Prefezabilitate şi Studiu de Fezabilitate pentru „Varianta Ocolitoare Iaşi Est". Ofertantul desemnat câştigător este SC PROIECT CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL, cu preţul de 3.169.569,49 Lei fără TVA. Durata contractului este de 18 luni de la data de începere a contractului", transmite CNAIR.

În cadrul contractului  vor fi prestate următoarele servicii şi se vor fi elaborate cel puţin următoarele documente: Studiu de prefezabilitate; Studiu de fezabilitate; asistenţă tehnică acordată beneficiarului pentru susţinerea Aplicaţiei de Finanţare; asistenţă tehnică acordată beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie lucrări.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.