Apple nu a lansat niciun nou model de iPad anul trecut, pentru prima oară de la debutul seriei de tablete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 2010, când a fost lansat primul iPad, seria de tablete Apple a primit versiuni noi în fiecare an. Au fost ani în care compania americană lansa şi patru noi modele.

Tradiţia s-a rupt, însă, în 2023, care a devenit primul an, din ultimii 12, când nu a fost lansată nicio versiune nouă de iPad.

Anul trecut, singurul produs legat de iPad care a fost lansat  a fost Apple Pencil cu port USB-C.

iPad-urile au fost „sacrificate” pentru ca gigantul american să se poată concentra mai bine pe Vision Pro, cel mai nou produs al companiei şi cel care reprezintă şi viitorul acesteia.

Analiştii sunt siguri că Apple va lansa noi modele de iPad anul acesta.  Se vehiculează chiar că în 2024 vor fi lansate şase noi tablete.

Printre acestea, se vorbeşte despre lansarea unui iPad Air cu ecran de 12,9 inch şi trecerea la chipset-uri M3 pentru seria iPad Pro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.