Ziua Mondială a Baletului va fi marcată de Opera Naţională Bucureşti, pe 19 octombrie, prin transmiterea online a unei gale extraordinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Opera Naţională Bucureşti va transmite online Gala Extraordinare de Balet, începând cu ora 19:00.

Prim-soliştii, soliştii şi ansamblul de balet ai ONB oferă o demonstraţie de talent, măiestrie şi excelenţă, transmite instituţia.

Spectacolul include momente coregrafice de succes din repertoriul clasic universal - „Lacul Lebedelor”, „Don Quijote”, „Corsarul”, „Giselle”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „Spărgătorul de nuci”.

Biletele pot fi cumpărate de pe tickets.operanb.ro până pe 24 octombrie, ora 19:00. Înregistrarea va fi disponibilă spre vizionare timp de 6 zile, începând din 19 octombrie, ora 19:00.

Iniţiativa a fost lansată în anul 2014 de Royal Ballet din cadrul Royal Opera House şi reprezintă o oportunitate pentru iubitorii baletului să intre virtual în culisele celor mai importante companii de balet din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.